16.01.2022-14:25 (Son Güncelleme:16.01.2022-14:44)


1

Galatasaray'ın Kongolu stoperi Christian Luyindama'nın Belçika ekibi Antwerp'e transfer olacağı ve bu nedenle ayrılık hazırlıklarına başladığı öğrenildi.



2

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Kongolu stoperi Christian Luyindama ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



3

Sarı kırmızılılarda bu sezon gösterdiği performansla takımını hayal kırıklığına uğratan futbolcu gözden çıkarıldı.



4

Oynadığı futbolla gerek Galatasaray taraftarlarının gerek Galatasaray takımının tepkisi çeken futbolcunun Belçika ekibi Royal Antwerp'e kiralacağı öğrenildi.



5

Futbolcunun aracı ve diğer eşyalarının taşınması için İstanbul'da gümrük müdürlüğüne giderek gerekli prosedürleri tamamladığı aktarıldı.



6

İstanbul'dan taşınmak için hazırlıklarına hız veren Christian Luyindama, sarı kırmızılıların Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil olmaması dikkat çekmişti.



7

Sarı kırmızılılarda hem maç kadrosuna alınmayan hem de taşınma için hazırlıklara başlayan 28 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde yeni takımı ile anlaşması bekleniyor.



8

Galatasaray'da gözler yeni transfere çevrilmiş durumda. Sarı kırmızılılarda takıma yeni katılacak isim büyük bir merakla bekleniyor. Galatasaray'da bu sezon defans hattında çekilen problemler taraftarların yoğun tepkisine neden olmuştu. Bu sezon özellikle yenilen hatalı goller takımda büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR