16.01.2022-13:50 (Son Güncelleme:16.01.2022-14:05)


1

Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.



2

Oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal ilk defa takımın başında yer aldı.



3

Oynanan mücadelede Fenerbahçe ikinci yarıda Jose Sosa ile 1-0 öne geçse de Antalyaspor'un golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı.



4

Maçta ise Mesut Özil ile Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal arasında yaşananlar gündem oldu.



5

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in, Antalyaspor karşılaşmasında sergilediği performans büyük hayal kırıklığına neden oldu. Yıldız futbolcu sahada herhangi bir varlık gösteremedi. İsmail Kartal bu nedenle yıldız futbolcuyu 64'te kenara alıp yerine ise genç Muhammed'i koydu. Mesut'un bu sırada büyük şaşkınlık yaşadığı ve kulübeye 'Ben mi! dediği görüldü.



6

İsmail Kartal'ın değişiklik kararını beğenmeyen ve suratı asılan Mesut Özil'in kulübedeki yerine geçerken de İsmail Kartal'ın yüzüne bakmadığı görüldü. Yaşanan bu gelişmeler büyük dikkat çekerken akıllara Mesut Özil ile takımın eski Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira ile yaşananlar geldi.



7

Mesut Özil'in oyundan alınırken takımın teknik direktörü İsmail Kartal'a karşı olan sosyal medyada gerek Fenerbahçe taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından çok konuşulan konulardan birisi oldu.



8

Karşılaşmanın bu anlamda yankıları devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR