29.05.2022-09:08 (Son Güncelleme:17.07.2022-16:49)


1

Kendisine hayran bıraktı

Kendisine hayran bıraktı

Galatasaray'da etkisiz bir sezon geride kalırken takımın Brezilyalı yıldızı Marco performansıyla kendisine hayran bıraktı.



2

Transferin gözdesi oldu

Transferin gözdesi oldu

Futbolcu oynadığı oyunla Galatasaray'da transferin gözde isimlerinden birisi haline geldi.



3

İspanyollar devreye girdi

İspanyollar devreye girdi

Futbolcu bu sezon oynadığı oyunla takımda alkış alan nadir isimlerdendi. Yıldız futbolcu bu anlamda transferde pek çok takımın ilgisini çekmişken oyuncu ile son olarak ilgilenen takım ise çok konuşuluyor. İspanyol ekibi Villarreal oyuncu için transfer düğmesine bastı.



4

Dev teklife hazırlar

Dev teklife hazırlar

Galatasaray'da bu sezon oynadığı futbolla en çok alkış alan isimlerden birisi olan Marcao için İspanya ekibi Villarreal'in devreye girdiği öğrenildi. İspanyolların futbolcu için dev bir teklife hazır oldukları ise gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyuncu için İspanyol ekibi 16 milyon euroluk bir teklife hazırlanıyor.



5

Resmi girişimler başlayacak

Resmi girişimler başlayacak

İspanyolların, Marcao için Galatasaray'daki belirsizlik ortamının sona ermesinden sonra harekete geçeceği bir başka önemli bilgiler arasında bulunuyor. Sarı kırmızılılarda yeni seçim olmasının ardından futbolcu için resmi girişimlerin başlayacağı öğrenildi.



6

Satışına onay verilebilir

Satışına onay verilebilir

Galatasaray'da yeni göreve gelecek yönetime sıcak para lazım olduğu biliniyor. Bu anlamda Marcao'nun da satışına onay verileceği aktarılmakta.



7

Sözleşmesi devam ediyor

Sözleşmesi devam ediyor

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan 25 yaşındaki başarılı yıldızın sarı kırmızılılar ile olan sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecek.



8

2019 yılında kulübe katıldı

2019 yılında kulübe katıldı

Futbolcu geride kalan sezonda 38 karşılaşmada 1 gol attı. Sambacı oyuncu 2019 yılında Chaves'ten 4 milyon euro'ya transfer edilmişti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR