27.05.2022-16:49 (Son Güncelleme:19.06.2022-14:59)


1

Transfer döneminde yapacağı hamleler merakla beklenen Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, büyük bir bombayı patlatmak üzere.



2

Bu zamana kadar yaptığı transferlerle birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'ın son hamlesinin Henrikh Mkhitaryan olacağı iddia edildi.



3

Başkan Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde ‘Takımdan ayrılacak olan isimlerin yerine en iyilerini getiririz ‘ ifadelerini kullanarak transfer dönemi öncesinde taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı.



4

Mario Balotelli, Stambouli, Belhanda gibi transferlerle geçen sezona damga vuran Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak yeni sezon öncesinde gözüne bambaşka bir ismi kestirdi.



5

Son olarak geçtiğimiz sezon İtalya Serie A ekiplerinden Roma’dan forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Henrikh Mkhitaryan yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle sezonun büyük bir bölümünde forma giyememişti.



6

Roma ile sözleşmesi sona eren Henrikh Mkhitaryan için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve yönetimi harekete geçerken, yıldız futbolcunun menajeri aracılığı ile gerçekleştirilen görüşmelerin oldukça olumlu bir yönde ilerlediği konuşuluyor.



7

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın bu sezon yapabileceği futbolcu satışlarını da göz önünde bulundurarak Henrikh Mkhitaryan için ciddi bir ücreti gözden çıkardığı öğrenildi.



8

Önümüzdeki günler içerisinde Henrikh Mkhitaryan ile menajeri aracılığı ile bir görüşme daha gerçekleştirecek olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yıldız futbolcuyu sezon öncesi kampına yetiştirmek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR