27.05.2022-15:10 (Son Güncelleme:07.07.2022-10:54)


1

Eski takım arkadaşına seslendi

Eski takım arkadaşına seslendi

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'ndan çok konuşulacak bir hamle geldi. Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan eski takım arkadaşı Ozan Tufan'ı takımına çağırdı.



2

Dönüşü hayal kırıklığı oldu

Dönüşü hayal kırıklığı oldu

Geçen sezon başında İngiliz ekibi Watford'a kiralanan Ozan takımında istenilen seviyeye gelememiş ve yeniden Fenerbahçe'ye dönmüştü. Fakat futbolcu takımda beklentinin çok altında bir oyun sergilemişti.



3

Hocayla tartıştı

Hocayla tartıştı

Ozan Tufan'ın etkisiz performansı yanı sıra İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma da ipleri koparma noktasına getirdi. Kadro dışı kalan oyuncu takımdan ayrılmayı düşünüyor.



4

Taliplisi çok

Taliplisi çok

Oyuncu takımdan ayrılmak isterken kendisiyle ilgili her geçen gün sürpriz talipler çıkmaya devam ediyor.



5

İstanul ekibi elinden kaçırmak istemiyor

İstanul ekibi elinden kaçırmak istemiyor

Son olarak ise Ozan Tufan ile İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'in ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi bitirmek istediği aktarıldı.



6

Arkadaşının gelmesini çok istiyor

Arkadaşının gelmesini çok istiyor

Son gelen bilgilere göre Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den ayrılması planlanan oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Hem eski öğrencisi hem de eski takım arkadaşı olan yıldız için kolları sıvadığı ve transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor.



7

Yeşil ışık yaktı

Yeşil ışık yaktı

Ozan Tufan'ın ise hem Emre Belözoğlu faktörü hem de İstanbul'da futbol hayatına devam etmek istediği için turuncu lacivertli ekibe oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



8

Geleceği merak konusu oldu

Geleceği merak konusu oldu

Fenerbahçe'de kadro dışı olan Ozan Tufan'ın sarı lacivertliler ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmakta. 27 yaşındaki orta saha ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Bu anlamda gözler yaz transfer döneminde Ozan Tufan'a çevrildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR