Galatasaray'ın yıldızı Marcao takımdan ayrılıyor! Futbolcu Sevilla ile transferde anlaşmaya vardı

Galatasaray'ın stoperi Marcao'nun geleceği uzun süredir belirsizlik haline gelmişti. Oyuncudan ise flaş karar geldi. Futbolcu La Liga ekiplerinden Sevilla ile anlaşmaya vardı. İspanyollar oyuncuyu 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrolarına kattılar.

08.07.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-09:09)

Sarı kırmızılıların başarılı isimlerinden Marcao gösterdiği performansla pek çok takımın transfer radarına girmişti. Oyuncunun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı yoğun merak konusu haline gelmişken yaşanan son gelişme büyük yankı uyandırdı. Brezilyalı oyuncu İspanyol ekiplerinden Sevilla ile anlaşmaya vardı.

İmzayı atacak

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Marcao ile ilgili yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Sarı kırmızılılarda gösterdiği performansla kendisine hayran bırakan ve pek çok takımın transfer listesine giren oyuncunun yeni adresi kafalarda soru işaretleri haline gelmişti. Oyuncudan ise kritik gelişme geldi. Marcao, İspanyol ekiplerinden Sevilla ile transferde anlaşmaya vardı. Oyuncunun transferinde iş sadece imzaya kaldı.


Detaylar ortaya çıkıyor

İspanyol ekibi Marcao için sarı kırmızılılara 12 milyon euro bonservis ödeyecekler. Anlaşmada performans ve sportif başarı tabanlı 3 milyon euroluk bonus da yer almakta. 

Rusya'dan teklif almıştı

26 yaşındaki oyuncu için Rusya'nın önde gelen kulüplerinden Zenit daha kısa vadeli ödeme planına sahip olmuştu. Futbolcuya 15 milyon euroluk teklif sunmuşlardı. Fakat Rusya'da kariyerine devam etmek istemeyen Marcao, tercihini La Liga'dan yana kullanmıştı. Brezilyalı futbolcu 141 kez ise sarı kırmızılı formayı terletti.

Önemli başarıları var

Marcao Galatasaray ile 1 kez Süper Lig'i, 1 kez Türkiye Kupası'nı ve 1 kez ise Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Futbolcu bu başarılarda önemli rol oynarken performansıyla da taraftarların yoğun sevgisini kazandı. Ana mevkisi stoper olan oyuncu önlibero olarak ta görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal