22.01.2024-10:47 (Son Güncelleme:22.01.2024-11:11)


1

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara sayesinde sporda olduğu kadar magazin gündeminde de adından sık sık söz ettiriyor.



2

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında Icardi ile ilk gecelerini anlatan Wanda, şimdi de kocasının şortundan içeri buz atarak Galatasaray taraftarını çıldırttı.



3

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Arjantin'de verdiği tatil pozlarıyla dikkat çeken Icardi'nin eşi Wanda Nara tatil dönüşü yaptığı şakayla gündeme oturdu.



4

Eşine buz şakası yapan ve bunu "Onu asla rahatsız etmeyeceğim" notuyla paylaşan Wanda Nara'ya taraftardan yorum yağdı. Icardi'nin şortundan içeri buz atan ve bu anları kameraya kaydedip paylaşan Wanda Nara'yı gören Galatasaray taraftarları kendini tutamadı.



5

Galatasaray taraftarları "Yenge ne yaptın", "Yenge Trabzon maçına lazım adam bize", "Ah yengem", "Yenge üşüteceksin adamı" yorumlarıyla güldürdü. Wanda Nara'nın şortunun içine buz attıktan sonra neye uğradığını şaşıran Icardi ise buzları çıkarırken kahkahalara boğuldu. İşte o anlar...



6

Wanda Nara "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı ama benden sonra tamamen yok oldu. Artık yatağa ihtiyacı kalmamıştı. Ertesi gün vücudumda hissettiğim acıyı hatırlıyorum çünkü her şeyi vermeye alışık değildim, her dört saatte bir Ibuprofen aldım" diyerek dinleyenlere hayatının şokunu yaşatmıştı.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr