17.03.2022-15:15 (Son Güncelleme:17.03.2022-15:30)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Barcelona ile oynayacağı maç sarı kırmızılı futbolcular için her anlamda büyük önem taşıyor. Takımdaki Mostafa Mohamed, Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Victor Nelsson, Berkan Kutlu ve Sacha Boey'i izlemek için önemli takımların ekip yollayacağı öğrenildi.



2

Bu akşam tüm dünyanın gözünün olacağı Galatasaray - Barcelona maçından önce önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Galatasaray'ın, Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynayacağı kritik maç öncesi sarı kırmızılı futbolcuları ilgilendiren haberler gelmekte. Oynanacak olan maç dünya üzerinde tam 123 ülkede çeşitli platformlar üzerinden canlı olarak izlenebilecek.



3

Kritik maç; Çin'den Avustralya'ya, ABD'den Hindistan'a, Japonya'dan Fransa'ya kadar sayısız ülkede yayınlanacak. Ayrıca Avrupa'nın 5 büyük liginden çok sayıda kulübün scoutları ve menajerleri bu akşam NEF Stadı'ndaki yerini alacak.



4

Başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere Galatasaray'ın yıldızları Victor Nelsson, Marcao, Sacha Boey, Mostafa Mohamed ve Berkan Kutlu canlı olarak mercek altına alınacak.



5

Özellikle son dönemdeki müthiş performansıyla transferin gözdeleri arasına giren Kerem'i Atletico Madrid, Dortmund ve Lyon'un gözlemcileri takip edecek. Milli yıldızın bu akşam gösterecepi performans sezon sonunda Galatasary'a gelecek olası transfer tekliflerini direkt olarak etkileyecek. Kerem Aktürkoğlu, ilk maçta Nou Camp'ta Barcelona defansına çok sıkıntılı anlar yaşatmış ve İspanyol basınında geniş yer bulmuştu.



6

Futbolcunun bu akşam nasıl bir performans ortaya koyacağı ise herkes tarafından merakla beklenmekte. Kerem Aktürkoğlu'nun sergileyeceği etkili performans sonrasında yaz transfer dönemi için dev bir teklif alması bekleniyor.



7

Ayrıca genç futbolcunun Galatasaray'ın kulüp transfer rekorunu kırabileceği de gündem olan konulardan birisi.



8

Galatasaray'ın, Barcelona ile oynayacağı maç herkes tarafından merakla beklenmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR