17.03.2022-13:51 (Son Güncelleme:17.03.2022-14:09)


1

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'a giden Christian Luyindama sergilediği performansla takımda alkış aldı. Futbolcu için Al Taawon'un, Galatasaray'a satın alma opsiyonu sunacağı öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın defans futbolcusu Christian Luyindama ile alakalı dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.



3

Kongolu savunma futbolcusu sergilediği performansla Galatasaray'da beklentilerin altında kalmıştı ve bu sezon başka takıma transfer olmasına karar verilmişti.



4

Futbolcunun bu sezon etkisiz performansı ve yaptığı ciddi hatalar nedeniyle takımdan ayrılmasına karar verilmişti. Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Al Taawon takımına transfer olan futbolcuyla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan ekibi Al Taawon'un, Galatasaray'dan kiraladığı futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmak istediği öğrenildi.



5

Christian Luyindama kiralık olarak transfer olduğu Suudi Arabistan'da resmen kendisine geldi. Takımın teknik direktörü Jose Gomez'in vazgeçilmezi haline gelen Luyindama için Al Taawon'un sezon sonu Galaasaray'ın kapısını çalarak satın alma opsiyonunu kullanması beklenmekte.



6

Galatasaray'a Belçika'nın Standart Liege takımından transfer olan futbolcu sergilediği performansla ilk sezonlar taraftarların sevdiği isimlerden birisi olmuştu.



7

Luyindama ilk sezonunda Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu kazanmıştı. Fakat futbolcu özellikle bu sezon ortaya koyduğu etkisiz performans nedeniyle yoğun tepkiler almıştı ve devre arasında Suudi ekibi Taawon takımına kiralanmıştı.



8

Futbolcunun yeni transfer olduğu Taawon takımındaki performansı ise oldukça dikkat çekti. 28 yaşındaki Kongolu futbolcu Christian Luyindama'nın yeni takımında gösterdiği performansla ülkede büyük ses getirdi. Bu anlamda stoper futbolcu ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR