11.02.2022-11:12 (Son Güncelleme:11.02.2022-11:25)


1

Galatasaray'ın, Barcelona'dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Inaki Pena ile ilgili İspanyollardan dikkat çeken iddialar geldi.



2

Takımda kaleci arayışları büyük hız kazanırken gündeme sürpriz isimler gelmişti. Galatasaray kaleci bölgesi için sürpriz bir transfere imza attı ve Barcelona'dan genç yıldız Inaki Pena'yı kadrosuna kattı.



3

Bu transfer büyük yankı uyandırırken, kalecinin Süper Lig'de oynadığı Alanyaspor performansı da alkış aldı. Kalecinin geleceği ile ilgili yurt dışından önemli açıklamalar geldi.



4

Devre arasında Barcelona'dan sezon sonuna kadar kiralanan kaleci Inaki Pena, Alanyaspor karşısında ilk sınavında başarılı bir performans ortaya koydu. 22 yaşındaki kaleci hakkında İspanyol basını yeni bir haber ortaya attı.



5

Barcelona'nın as kalecisi Ter Stegen'e yedek bir isim arayışına girdiği aktarıldı. Katalan ekibinin kaleci bulması halinde Inaki Pena'yı sarı kırmızılılara 1 yıl daha kiralayabileceği veya bonservisiyle satabileceği ifade edildi.



6

Piyasa değeri 2-3 milyon civarı olarak gösterilen Pena için sarı kırmızılı takımın nasıl bir yol çizeceği merak konusu haline geldi. Ayaklarına oldukça hakim olma özelliğiyle ön plana çıkan Inaki Pena, Alanyaspor karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla da büyül alkış almıştı.



7

İspanyol eldiven, Barcelona B'de bu sezon 9 karşılaşmaya çıkarken 4 kez kalesini gole kapatmış ve 8 gol yemişti.



8

Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent'in yakından tanıdığı ve özel olarak talep ettiği Pena için kiralama bedeli ödenmemiş, yalnızca sezon sonuna dek maaşının verileceğinin garantisi verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR