10.02.2022-16:59 (Son Güncelleme:11.02.2022-17:15)


1

TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ!

TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ!

Galatasaray'da bu sezon işler hiç istenildiği gibi yolunda gitmezken, kaleci bölgesi de büyük sorun haline gelmişti. Kaleci sorunu büyük problem haline gelen takımda bu bölgeye yapılacak takviye büyük merak konusu haline gelmişti. Galatasaray'da bu bölge için oldukça sürpriz bir transfer gerçekleşti. Sarı kırmızılılar Barcelona'dan Inaki Pena'yı transfer etti. Yapılan bu transfer büyük gündem oldu. Yıldız futbolcunun Türkiye'ye transferi büyük ses getirdi.



2

KALECİNİN HAYATI

KALECİNİN HAYATI

Inaki Pena, 2 Mart 1999 tarihinde İspanya'nın Alicante şehrinde doğdu. Futbola ise Villarreal altyapısında başladı. Ardından Barcelona altyapısının yolunu tuttu. Kariyerinde Barcelona alt yaş kategorilerinin formasını terleten eldiven performansıyla Barcelona'nın A takımına çıkmayı başardı. Kaleci 2022'nin kış transfer döneminde ise Barcelona'dan, Galatasaray'a transfer oldu. Inaki Pena ayrıca İspanya Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinde forma giydi. Inaki Pena, Galatasaray'ın Süper Lig'de oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Inaki Pena, Galatasaray'ın Süper Lig'de oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Kaleci Barcelona, İspanya U21 ve son olarak Galatasaray'da oynamaktadır?



4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Galatasaray'ın yeni transferi Inaki Pena, kalecidir.



5

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Galatasaray'ın yeni kaleci transferi Inaki Pena, 2 Mart 1999 doğumludur. Yani 22 yaşındadır.



6

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Galatasaray'ın yeni kalecisi İspanyoldur.



7

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Yıldız kaleci kariyerinde Barcelona ile 1 kez İspanya Kral Kupası'nı ve Barcelona U19 takımıyla 1 kez UEFA Gençlik Ligi'ni kazandı.



8

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

İspanyol kaleci 1.84'dür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR