16.01.2022-12:36 (Son Güncelleme:16.01.2022-12:50)


1

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yeni sezona hiç istenildiği gibi başlanılamadı. Galatasaray Avrupa'da her ne kadar başarılı bir şekilde ilerlese de Süper Lig'de alınan başarısız sonuçlar ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenilmesi yoğun tepkiler çekti.



2

Sarı kırmızılılarda yaşanan bu gelişmelerin ardından takımın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim ile yollar ayrıldı.



3

Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırması gündeme bomba gibi düştü. Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra takımın başna kimin geçeceği çok büyük merak konusuyken, sarı kırmızılılar İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşma sağladı.



4

Galatasaray'da İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşılması gerek sarı kırmızılılarda gerek Türk futbolunda gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'ten ise bomba itiraflar geliyor.



5

Galatasaray'da 21 Kasım'da 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih Terim'in performansının sorgulandığı ve B Planı olarak Domenec Torrent'in belirlendiği öğrenildi.



6

Galatasaray'da 21 Kasım'da 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih Terim'in performansının sorgulandığı ve B Planı olarak Domenec Torrent'in belirlendiği öğrenildi. İspanyol hocaya sezon sonu için 'hazır ol' mesajının gönderildiği aktarıldı.



7

59 yaşındaki çalştırıcının ise Galatasaray'da çıktığı antrenmanda futbolcularıyla yaptığı konuşmada, '8 haftadır sizi takip ediyorum, maçlarınızı izliyorum' diyerek takıma hakim olduğu mesajını verdiği aktarıldı.



8

Teknik adamın bu sözleri gerek sarı kırmızılılarda gerek futbol gündeminde büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR