16.01.2022-11:15 (Son Güncelleme:16.01.2022-11:35)


1

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Kosovalı golcü Medat Muriqi ile CSKA Moskova yakından ilgileniyor.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de bu sezon istenildiği gibi bir sezon geçmezken takımda gol yollarında yaşanan sıkıntılar ise can sıkıyor. Sarı lacivertliler bu sezon gol yollarında epey bir sorun yaşarken bu anlamda takıma mutlaka bir golcü takviyesi yapılmak isteniyor. Fenerbahçe bu nedenle eski golcüsü Vedat Muriqi yeniden takıma kazandırmak istiyor.



3

Sarı lacivertlilerin ilgilendiği futbolcu için sürpriz bir rakip çıktı. Geçtiğimiz günlerde A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katan Rus ekibi CSKA Moskova'nın Kosovalı golcü ile yakından ilgilendiği öğrenildi.



4

Rus takımının Kosovalı yıldız ile çok yakından ilgilendiği ve futbolcu ile temaslara başladığı öğrenildi. Hatta CSKA Moskova'nın golcü yıldıza resmi teklif bile yaptığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Gelen bu gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.



5

Daha önceki zamanlarda CSKA Moskova'nın 27 yaşındaki Kosovalı golcü forveti satın almak için 8 milyon euro'luk kesin satın alma bedeliyle bir 2.5 milyon euro'luk kiralama teklifi yaptığı biliniyor.



6

Transferde Lazio'nun sıcak yaklaştığı fakat o dönem Vedat Muriqi'nin bu teklife sıcak bakmadığı için transferin gerçekleşmediği söz konusu.



7

Kosovalı yıldızı Fenerbahçe mutlaka transfer etmek isterken, CSKA Moskova'nın da bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu öğreniliyor.



8

Bu anlamda golcü futbolcunun transferi için CSKA Moskova, sarı lacivertlilerin tek ciddi rakibi olarak bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR