16.01.2022-09:48 (Son Güncelleme:16.01.2022-09:48)


1

Altay Spor Kulübü, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yaşanan ayrılığın ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen yeni ismi resmen açıkladı.



2

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan İzmir ekibi Altay'da geçtiğimiz günlerde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırmıştı.



3

Altay Spor Kulübü, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı son 13 karşılaşmada Spor Toto Süper Lig'de galibiyet alamamıştı.



4

Siyah beyazlı ekip geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırmasının ardından Yalçın Koşukavak, Çağdaş Atan gibi isimlere teklifini iletmiş ancak yaptığı teklifte iki ismide ikna etmeyi başaramamıştı.



5

Spor Toto Süper Lig ekibi Altay, teknik direktörlük görevine son olarak takımda Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Mert Nobre'yi getirdi.



6

Altay Spor Kulübü'nden yapılan teknik direktörlük açıklamasında ;



7

Altay Spor Kulübü : Profesyonel futbol takımımız Süper Lig'in geri kalan bölümündeki çalışmalarını, ligi ve sezon başından bu yana oyuncularımızı en iyi tanıyan Teknik Direktör Mert Nobre yönetiminde sürdürecektir.



8

Altay Spor Kulübü : Teknik Direktörümüz Mert Nobre'ye yeni görevinde başarılar dileriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR