15.01.2022-18:39 (Son Güncelleme:15.01.2022-18:39)


1

Galatasaray, transfer döneminin çok konuşulacak hamlelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz devinin yıldızı için teklif yapıldı.



2

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmış ve yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.



3

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin yıldız futbolcusunun kadroya katılması için imkanların zorlanmasını istedi.



4

Teknik Direktör Domenec Torrent'in Galatasaray yönetiminden istediği yıldız transferinin Chelsea forması giyen Ross Barkley olduğu ortaya çıktı.



5

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Ross Barkley için görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi hocasının çok istediği transfer için düğmeye bastı.



6

Chelsea forması giyen Ross Barkley için İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile görüşmelere başlayan Galatasaray yönetiminin ilk teklifinin sezon sonuna kadar kirama ve satın alma opsiyonu olarakta 5 milyon euro olduğu ortaya çıktı.



7

Galatasaray'ın düzenli oynatma garantisi sunarak bir kiralama teklifi sunmasına İngiliz ekibi sıcak bakarken satın alma opsiyonundaki rakam konusunda ise teklif edilen 5 milyon euroyu çok düşük bulduğu öğrenildi.



8

İngiliz ekibi Chelsea'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Ross Barkley için Galatasaray yönetimiyle pazarlıklarını sürdürürken satın alma opsiyonu konusunda görüşmeler devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR