29.12.2021-10:44 (Son Güncelleme:29.12.2021-10:57)


1

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın, Denizlispor'a elenmesinin sarı kırmızılıların tecrübeli futbolcusu Ömer Bayram'dan dikkat çeken sözler geldi. Futbolcunun açıklamaları gündeme oturdu.



2

Ziraat Türkiye Kupası 5.tur karşılaşmasında Galatasaray ile Denizlispor karşı karşıya geldi.



3

Oynanan mücadele büyük ses getirirken, normal süresi nefes kesen ve 3-3 biten mücadele penaltılara gitti.



4

Penaltılarda ise misafir takım Denizlispor, Galatasaray'ı kendi evinde elemesini bildi. Oynanan mücadele büyük ses getirirken, Galatasaraylı futbolcuların yararlanamadı pek çok pozisyon maça damgasını vurdu. Sarı kırmızılı futbolcular karşılaşmada pek çok önemli pozisyondan yararlanamazlarken, kaçırdıkları pozisyonlarla gerek başta takımın teknik direktörü Fatih Terim gerek Galatasaraylı taraftarları hayal kırıklığına uğrattılar.



5

Galatasaraylı Ömer Bayram'ın, Denizlispor'a kupadan elenmelerinin ardından söylediği sözler çok konuşuluyor. Ömer Bayram yaptığı açıklamada, 'Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Olağanüstü bir maç. O kadar çok pozisyona girdik ki 10 bile olabilirdi ama hikaye anlatmış olurum. Utanç verici bir durum. Utanmamız lazım. O kadar çok pozisyona giriyorsan, açık ara farkla kazanman lazım.' ifadelerine yer verdi.



6

Denizlispor'un, Galatasaray'ı Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına itmesi büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR