29.12.2021-09:58 (Son Güncelleme:29.12.2021-10:17)


1

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşıkaşmasında Denizlispor'un, Galatasaray'ı elemesinin ardından Denizlispor teknik direktörü Fatih Tekke'den dikkat çeken sözler geldi.



2

Dün gece Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Denizlispor arasında nefes kesen bir karşılaşma oynandı. Oynanan karşılaşmada normal süre 3-3 sona ererken maç penaltılara gitti. Karşılaşmayı Denizlispor penaltılar sonucunda 6-5 kazanmasını bildi.



3

Dün gece Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Denizlispor arasında nefes kesen bir karşılaşma oynandı. Oynanan karşılaşmada normal süre 3-3 sona ererken maç penaltılara gitti.



4

Karşılaşmayı Denizlispor penaltılar sonucunda 6-5 kazanmasını bildi. Denizlispor bu skorla adını son 16'ya yazdırmayı başardı.



5

Karşılaşmanın ardından Denizlispor teknik direktörü Fatih Tekke'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Denizlispor teknik direktörü Fatih Tekke, penaltılarda keleciye penaltıyı kullandırması ile ilgili de açıklamalara yer verdi.



6

Fatih Tekke yaptığı açıklamada, 'Enteresan bir maç oldu ama Abdulkadir'in performansı öne çıktı. Oyuncuların isteği çok önemliydi. Galatasaray'a karşı tur atlamak önemli bir şey, hem de bu kadar eksikle.'



7

'Bize ciddi bir moral oldu. Bizim için moral ama lig çok daha önemli. Umarım aynı istek ve bir galibiyet, ligde de olur. Abdülkadir, o penaltıyı atmayı hak etti. Rahattı da. 'Atmak ister misin oğlum?' dedim, 'Olur' dedi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR