26.12.2021-11:26 (Son Güncelleme:26.12.2021-11:37)


1

Sarı kırmızılılar devre arasında yapacağı etkili transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu anlamda Süper Lig ekibinde devre arasınde gözler transferlere çevrildi. Galatasaray'da devre arası için gündeme gelen son isim ise Youcef Belalili oldu.



2

Galatasaray'ın gündeminde yer alan kanat futbolcusu Youcef Belaili, geçtiğimiz günlerde Qatar SC ile olan sözleşmesini sonlandırmıştı. Bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki Youcef Belaili'ye gelen teklifi Fransız basını aktardı.



3

Fransız basınında çıkan haberlere göre Cezayirli futbolcuya La Liga'dan 600 bin euro'luk teklif geldi fakat futbolcunun aynı zamanda menajeri olan babası Abdelhafid Belaili, bu teklifi az bulduğu için geri çevirdi.



4

Futbolcunun yıllık maaş beklentisinin yaklaşık 2 milyon euro olduğu aktarılırken futbolcunun babasından dikkat çeken de bir açıklama geldi. Futbolcunun babası Katar'da bir televizyon kanalında konuştu ve 'Finansal olarak Arap takımlarında kesinlikle daha fazla kazanabilir fakat benim oğlum daha az maaş alacağını bilse de bir Avrupa takımı ile imzalamak istiyor. Bana paranın onun için ön planda olmadığını aktardı. Avrupa'ya dönmek istiyor.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



5

Cezayirli yıldızın bu anlamda Galatasaray'a transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.



6

Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR