25.12.2021-15:26 (Son Güncelleme:25.12.2021-15:26)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sezon başında büyük ümitlerle takımın başına getirilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira, sarı lacivertlilerdeki ikinci döneminde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.



2

Fenerbahçe'de ikinci dönemine bu sezon başında başlayan teknik direktör Vitor Pereira, sarı lacivertlilerdeki kötü gidişatın ardından taraftarların yoğun protestosunun ardından kulüple karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarını ayırdı.



3

Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Fenerbahçe'de ikinci döneminde toplamda 17 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşamıştı.



4

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile görüştüğü ortaya çıkan Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın bir süredir yürüttüğü görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağladı.



5

Flamengo geçtiğimiz sezon Brezilya'da şampiyon Atletico Minerio'nun hemen arkasında 2. sırada yer almış ancak lider Minerio ile arasında toplam 13 puanlık bir fark olmuştu.



6

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'nun bir süredir teknik direktör arayışı için tecrübeli teknik adam Jorge Jesus ve Carlos Carvalhal ile de görüştüğü konuşulmuştu ancak Flamengo'nun tercihi Vitor Pereira oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR