25.12.2021-13:38 (Son Güncelleme:25.12.2021-13:38)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon gol yollarındaki problem bu sezonda da aynı şekilde devam etti.



2

Fenerbahçe'nin son yıllarda yaşadığı gol problemini çözüme kavuşturmak isteyen Başkan Ali Koç kesenin ağzını açtı ve Avrupa'da birçok kulübün radarında olan 21 yaşındaki golcüyü kadrosuna katabilmek adına kollarını sıvadı.



3

ABD'de MLS ekiplerinden Orlando'da forma giyen 21 yaşındaki Nijerye uyruklu ABD'li golcu Daryl Dike'yi gündemine alan Fenerbahçe'nin transferi bitirmek için büyük bir çaba sarf ettiği öğrenildi.



4

Orlando City formasıyla toplamda 41 karşılaşmaya çıkan Daryl Dike, bu karşılaşmalarda yaptığı 19 gol ve 4 asistlik performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı.



5

MLS ekibi Orlando City ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olan 21 yaşındaki golcü Daryl Dike için kulübüyle görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetiminin yaptığı görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği söyleniliyor.



6

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un bizzat yönettiği transfer operasyonunda sarı lacivertliler Daryl Dike'nin kulübüyle olan sözleşmesinin 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olmasını bir avantaja çevirerek Ocak ayında Spor Toto Süper Lig'de başlayacak olan ara transfer döneminde Daryl Dike'yi kadrosuna katabilmek adına ufak bir bonservis ücreti ile transferi tamamlamak istiyor.



7

Daryl Dike transferi için MLS ekiplerinden Orlando City ile gerçekleştirilen görüşmelerde Fenerbahçe'nin 2.5 milyon euroluk bir bonservis ücreti önerdiği öğrenilirken Orlando City'nin ise bu rakamı 5 milyon euro bandına yaklaştırabilmek adına pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.



8

Fenerbahçe ile Orlando City arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde 21 yaşındaki golcü oyuncu Daryl Dike transferinde taraftların 3-3.5 milyon euro arasında bir rakama el sıkışması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR