24.12.2021-17:25 (Son Güncelleme:24.12.2021-17:25)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen Alman oyuncu Max Meyer, sarı lacivertli kulüp adına büyük bir hayal kırıklığı yarattı.



2

Fenerbahçe'nin transfer döneminin kapanmasına oldukça kısa bir süre kalmışken kadrosuna kattığı Max Meyer, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın gözüne girememiş ve formasına hasret kalmıştı.



3

26 yaşındaki Alman oyuncu Max Meyer, kendisine gelen forma şanslarında da istenilen performansı sergileyemeyince yönetimin sabrı kalmadı.



4

Max Meyer'in menajeri ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetiminin yıldız futbolcudan kulüp bulmasını istediği ortaya çıktı.



5

Fenerbahçe'nin kulüp bulmasını istediği Max Meyer için menajeri hemen harekete geçerken Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde takımdan kesin olarak ayrılcağı öğrenildi.



6

Max Meyer'in transferinde bonservis ücreti talebi olmayan Fenerbahçe yönetiminin oyuncusunun yıllık maliyetinden kurtulabilmek adına böyle bir yöntem izleyeceği konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR