24.12.2021-17:10 (Son Güncelleme:26.12.2021-16:10)


1

23 yaşında olan Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah'ın yeğeni Faiq Bolkiah servetiyle çok konuşuluyor. Futbolcunun yeni adresi ise gündem oldu.



2

Henüz 23 yaşında olan ve dünyanın en zengin futbolcusu olan Faiq Bolkah, servetiyle futbol dünyasının gündemine oturdu. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcularından olan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu bile geçen genç futbolcunun serveti zor geçilecek gibi duruyor. 23 yaşındaki Faiq Bolkiah yakın zamanda transfer olarak ses getirmişti.



3

Faiq Bolkiah isimli genç futbolcu, dünyanın en varlıklı futbolcusu olarak biliniyor. 23 yaşındaki genç yetenek yıllardır üst düzey takımlara transfer olup, 1 dakika bile süre alamayıp ayrılıklarıyla gündeme geldi. Futbolcunun zenginliği ise ailesinden geliyor.



4

Faiq Bolkiah, 19 milyar dolar'lık servetiyle bilinen Brunei sultanı Hassanal Bolkiah'ın yeğeni oluyor. ABD vatandaşlığı da bulunan Faiq Bolkiah'ın hedefi futbolcu olmaktadı. Bu doğrultuda genç yaşlarda İniltere'ye gitti. İngiltere'de 2009'da Southampton altyapısında kariyerine başlarken 2013'te Chelsea'ya gitti. Gençlik döneminde İngiltere'yi karış karış gezen futbolcunun Chelsa'den sonraki durağı Leicester City oldu ve futbolcu İngiliz takımıyla 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Fakat bu takımda performansı istenilen seviyede olmadığından 2020 yazında takımdan ayrıldı.



5

İngiltere'de aradığını bulamayan genç futbolcu bu sefer Portekiz'in yolunu tuttu. Maritimo ile sözleşme imzalasa da burada da başarısız oldu. Bir kez Maritimo 2 forması giyen futbolcu A takımda hiç oynuyamadı. Maritimo, Aralık ayının ortasında Faiq Bolkiah'ın sözleşmesini feshettiğini duyurdu.



6

İngiltere'de ve Portekiz'de futboluyla beğenilmeyen Faiq Bolkiah futbolcu olma ısrarına devam ediyor. Genç futbolcu Tayland Ligi takımlarından Chonburi FC futbolcunun yeni adresi oldu. Kulüp ise transferi resmi internet sitesinden 'Dünyanın en zengin futbolcusu' olarak açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR