24.12.2021-15:53 (Son Güncelleme:04.01.2022-17:54)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bir süredir kadro dışı konumda bulunan 31 yaşındaki Fabrice N'Sakala ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

Bir süredir takımdan ayrı bir şekilde antrenmanlarını sürdüren ancak formasından uzak kalan Fabrice N'Sakala için Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde Süper Lig'den sürpriz bir talip çıktı.



3

Beşiktaş'ta bir süredir kadro dışı olan 31 yaşındaki oyuncu Fabrice N'Sakala için Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay'ın talip olduğu öğrenildi.



4

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin sol bek pozisyonunda rotasyonuna uygun olacak ve rekabeti arttıracak bir oyuncu olduğunu düşündüğü Fabrice N'Sakala için yönetime olumlu yönde rapor verdiği ve kadrosunda görmek istediğini ilettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Beşiktaş'a 2020-2021 sezonunun başında Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'dan bedelsiz bir şekilde transfer olan Fabrice N'Sakala, 42 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı. Ayrıca Fabrice N'Sakala, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon hem Süper Lig'de hem Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşma başarısını elde etmişti.



6

Fabrice N'Sakala'nın Beşiktaş ile sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde kadro dışı bırakılmasını transferde bir avantaja çevirmek isteyen Altay'ın bonservis ücreti ödemeden Fabrice N'Sakala'yı kadrosuna katabilmek adına Beşiktaş yönetimi ile görüşmelerini sürdürdüğü ve yapılan görüşmelerde anlaşma aşamasına çok yakın olduğu öğrenildi.



7

Spor Toto Süper Lig'de Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde Beşiktaş ve Altay arasında Fabrice N'Sakala transferi ile ilgili anlaşmanın tamamlanmış olması beklenirken, N'Sakala'nın ligin ikinci yarısında Altay forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR