24.12.2021-15:55 (Son Güncelleme:24.12.2021-16:22)


1

Futbolcunun Hayatı

Futbolcunun Hayatı

Abdülkerim Bardakçı, 7 Eylül 1994 tarihinde Konya'da doğdu. Futbola ilk olarak 2009 yılında Zonguldak Altyapısında başladı. Ardından Konyaspor'un altyapısına gitti. Altyapı kariyerinde Konyaspor, Selçukluspor gibi takımların formasını terleten futbolcu, sonrası zamanlarda Konyaspor'dan çeşitli takımlara kiralık olarak gitti. Futbolcu, Konyaspor takımından Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'a kiralık olarak gönderildi. Abdülkerim Bardakçı 2020 yaz transfer döneminde takımı Konyaspor'a geri döndü.



2

A Milli Takım'a Yükseldi

A Milli Takım'a Yükseldi

Abdülkerim Bardakçı, Türkiye'nin alt yaş kategorilerinde de forma terletti. Türkiye'nin U18, U19, U20 , U21 ve son olarak A Milli Takım'ın kadrosuna girdi. Abdülkerim Bardakçı şimdilerde A Milli Takım'ın güncel futbolcusu olarak bulunmaktadır. Abdülkerim Bardakçı, bu sezon gösterdiği performansla Süper Lig'de transferin gözdesi haline geldi.



3

Hangi Mevkide Oynuyor?

Hangi Mevkide Oynuyor?

Abdülkerim Bardakçı, ana mevkisi olarak stoper olarak oynamaktadır. Futbolcu stoper mevkisinin yanı sıra sol bek ve önlibero olarak da forma terletmektedir.



4

Futbolcunun Başarıları Nedir?

Futbolcunun Başarıları Nedir?

Konyaspor'un futbolcusu Abdülkerim Bardakçı, kariyerinde 1 kez Konyaspor ile Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.



5

Fiziksel Özellikleri Nedir?

Fiziksel Özellikleri Nedir?

Abdülkerim Bardakçı, 1.89 m boyunda ve 81 kg ağırlığa sahiptir.



6

Futbolcu Hangi Takımlarda Oynadı?

Futbolcu Hangi Takımlarda Oynadı?

Abdülkerim Bardakçı kariyerinde Zonguldak, A. Selçukluspor, Konyaspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay SK takımlarının formasını terletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR