24.12.2021-15:02 (Son Güncelleme:24.12.2021-15:02)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosunda büyük değişimler yapmaya hazırlanıyor.



2

Sarı kırmızılılarda ligin ilk yarısında alınan arka arkaya başarısız sonuçların ardından Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim arasında gerçekleştirilen görüşmelerde yapılacak transfer hamleleri belirlenmeye başladı.



3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in önceki dönemlerde de kadrosunda görmeyi istediği isimlerden biri olan Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca'yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.



4

Son yıllarda lige damga vuran isimlerden biri olan Bosna Hersekli yıldız Edin Visca'nın transferinde Galatasaray yönetimi hocası Fatih Terim'in isteği üzerine harekete geçti.



5

Galatasaray yönetiminin Medipol Başakşehir yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmelerde Edin Visca'nın transferi için takas önerisinde bulunduğu öğrenildi.



6

Edin Visca transferi için sarı kırmızılılar Medipol Başakşehir kulübüne Christian Luyindama, Patrick Van Aanholt, Aytaç Kara, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'ı önerdiği ortaya çıktı.



7

Medipol Başakşehir yönetiminin ise takas için önerilen bu isimler haricinde ufak bir bonservis ücreti beklentisi olduğu öğrenilirken transferde pazarlıkların tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi.



8

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde transfer görüşmelerinde son aşamaya gelinmesi beklenirken Edin Visca transferi için Galatasaray ve Medipol Başakşehir yönetiminin büyük ölçüde anlaşma sağlaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR