24.12.2021-14:56 (Son Güncelleme:24.12.2021-15:30)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin, Gremio takımının formasını terleten 23 yaşındaki sambacı sol kanat futbolcu Ferreira ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe, Gremio takımının formasını terleten 23 yaşındaki sol kanat yıldız olan Ferreira'yı yakın takibe aldı. Futbolcunun kulübü Gremio'nun küme düşmesi de futbolcunun Fenerbahçe'ye olan transferini epey bir kolaylaştırıyor.



3

Fenerbahçe'nin transfer listesine eklediği Ferreira'nın takımı olan Gremio Brezilya'da küme düştü. Bu anlamda futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi oldukça avantajlı gözüküyor. Gremio maddi anlamda sıkıntılı günler de geçirirken yıldız futbolcularını satışa çıkardı.



4

Ferreira'da onlardan birisi. Futbolcu için Fenerbahçe'nin pazarlıklara başladığı ve piyasa değeri 7.5 milyon civarında olan genç yetenek için indirim istediği öğrenildi. Bu anlamda Fenerbahçe ile Gremio arasında sıkı pazarlıklar sürüyor. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Ferreira, ülkesi Brezilya dışında hiç forma giyemedi. Ülkesinde Toledo, Cianorte, Aimore formalarını giyen futbolcu son olarak Gremio takımında forma giydi. Ferreira hücumda çok yönlü olmasıyla da dikkat çekiyor.



6

Brezilyalı sağ kanat, sol kanat ve on numara olarak görev yapabiliyor. Futbolcunun Türkiye'ye yoğun bir şekilde transfer olan Brezilyalı futbolculardan dolayı Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı da gelen bir başka bilgiler arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR