Galatasaray'ın, Süper Lig'de Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada Arda Turan kadroya dahil edilmedi!

Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kadrosu ortaya çıktı. Sarı kırmızılılarda Arda Turan kadroya alınmadı.

20.05.2022-14:35 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-14:43)

Süper Lig'in son haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kadrosu ortaya çıktı. Sarı kırmızılı takımda tecrübeli futbolcu Arda Turan'ın oynayıp oynamayacağı ise merak konusu haline gelmişti. Son açıklanan listede tecrübeli oyuncuya yer verilmedi.

Listede bulunmuyor

Galatasaray'ın bugün Süper Lig'de Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada takımın tecrübeli futbolcusu Arda Turan açıklanan kamp kadrosunda yer almadı. Ortaya çıkan bu durum taraftarların da bir hayli ilgisini çekmiş durumda.


Kadroya alınmayan isimler dikkat çekti

Sarı kırmızılıların, Antalyaspor ile oynayacağı mücadelede kadroda Arda Turan, Olimpiu Morutan, Omar Elabdellaoui, Inaki Pena, Emre Kılınç ve Feghouli, Antalya kamp kadrosunda yer almadı.

Sarı kırmızılı tribünlere veda etmişti

Galatasaray'ın, geçen hafta Adana Demirspor'u kendi evinde 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada tecrübeli oyuncu sarı kırmızılı tribünlere veda etmişti. Oyuncunun kariyerinde geleceği ile ilgili alacağı kararlar merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal