Galatasaray’da Arda Turan futbolu bırakıp bırakmayacağı yönünde henüz bir karar almadığını açıkladı

Galatasaray’da futbolu bırakıp bırakmayacağı büyük bir merak konusu haline gelen Arda Turan, henüz bu konuda bir karar vermediğini, zamanı gelince açıklama yapacağını söyledi.

20.05.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-12:02)

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray’da kuşkusuz sezon başından beri en çok eleştirilen isimlerden biri olan 35 yaşındaki yıldız Arda Turan sezon içerisinde sık sık gündeme gelmişti.

Arda gündemden düşmüyordu

Galatasaray’da fiziksel durumu son derece eleştirilen ve sarı kırmızılıların son olarak oynadığı Adana Demirspor maçında kadroda olmama nedeni ile ilgili olarak Teknik Direktör Domenec Torrent’in ‘fit değil’ ifadelerini kullanması tartışmaları yeniden alevlendirmişti.


Arda Turan'dan flaş emeklilik açıklaması!

TV 8 ekranlarına açıklamalarda bulunan Arda Turan, söylediği sözlerle büyük ses getirdi. Futbolu bırakıp bırakmayacağı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Arda Turan, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle, eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak. Zorlu ve yorucu bir kariyerdi ama her şey çok güzeldi. En azından kararımı verme sürecinde konusunda biraz saygı bekliyorum. Bunu zamanı gelince açıklayacağım zaten. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal