20-21-22 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar

Avrupa Liginde son haftaya girilmesi üzerine futbol ağırlıklı olarak 20-21-22 Mayıs tarihlerinde yayınlanacak maçlar ve hangi kanallarda olacağı araştırılmaya başlandı. Futbol ağırlıklı olarak gerçekleşecek maçlar şifresiz kanallarda yerini alacak. 20-21-22 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar haberimizde

20.05.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-12:37) 20-21-22 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar

Hafta sonunun gelmesiyle oynanacak maçlar araştırılmaya başlandı. Cuma günü oynanacak maçlar belli olurken gözler hafta sonuna çevrildi. Spor severlerin heyecanla beklediği ve izlemekten keyif alınması üzerine maçları hangi kanallarda, şifresiz mi sorularına yanıt aranmaya başlandı. 20-21-22 Mayıs oynanacak maçlar ve yayınlanacak şifresiz kanallar haberimizin devamında

20-21-22 Mayıs maçları

Cuma tavsiyeleri

03.30 Miami Heat-Boston Celtics: Oynanan ilk mücadelede Boston'un eksiklerinin çok olmasına rağmen iyi iş çıkardı. Fakar üçüncü çeyrekte Jimmy Butler devreye girerek ilk maçı Miami'de kazanmasında etkili olan isim oldu. Miami ve Boston arasında gerçekleşecek mücadele S Sport ve S Sport Plus'ta izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

14.30 Sırbistan U17-Türkiye U17: U17 Avrupa Şampiyonası’nda istediği gibi başlayamayan Türkiye, Belçika karşısında özellikle ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyan Sırbistan ile karşılaşıyor. Grubun iki ekip adına da en kritik mücadelesi, TRT Spor ve UEFA.tv ekranlarında olacak.

20-21-22 Mayıs şifresiz maçlar

 20.00 Antalyaspor - Galatasaray: Süper Lig'in sonuna gelinmesi üzerine son maçlar oynanmaya devam ediyor. Bu sezon istediği gibi performans gösteremeyen Galatasaray'ın gelecek sezon içerisinde büyük işler başaracağı beklenmektedir. Deplasmana giden Galatasaray için heyecan dorukta. Antalyaspor ise evinde 3 puanı almak için sahada yer alacak. Maçı canlı izlemek isteyenler beIN Sports1 ekranlarından izleyebilir.

Cumartesi tavsiyeleri

16.00 Sivasspor - Kayserispor: Türkiye Kupası için final oynayacak takımın mücadelesi büyük heyecanla bekleniyor. İki takımında ligde gösterdiği performansın yanı sıra Türkiye Kupası için finalist oldular. Mücadele beIn Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

20-21-22 Mayıs şifresiz maçlar

20.00 Euroleague finali: Olympiakos-Anadolu Efes ve Barcelona-Real Madrid eşleşmelerinden çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Bu keyifli ve bir o kadar stresli geçmesi beklenen finali, beIN Sports Haber ve beIN Sports 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Lens - Monaco: Fransa'da Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takım bu maç sonucunda belli olacak. Monoca'nın 3 puan alamaması Marsilya'nın yenilmesini beklemek ile geçecek. Lens ve Monaco arasında gerçekleşecek keyifli maç beIN Sports 4 ekranlarında yer alacak.

Pazar tavsiyeleri

19.00 Sassuolo - Milan: Ligde adından bahsettiren Sassuolo, yenilmemesi halinde uzun süre sonra şampiyon olacak Milan'ı evinde misafir edecek. Milan'ın en kötü 1 puan alması beklenirken oynanacak mücadele heyecan ile bekleniyor. Merak edilen mücadele Sports Plus'da yayımlanacak.

19.00 Imoco - Vakıfbank: Nerdeyse yenilgisi olmayan bir takım olan Vakıfbank bu sezon gösterdiği performans ile Misli'de şampiyon olmayı haketti. Geçen sene final maçını Imoco ile yapan Vakıfbank heyecan dolu anlar yaşattı. Peki bu sene neler olacak heyecanla bekleniyor. 2021 yılının rövanşı olarak düşünülere oynanacak maçı CEV YouTube, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

20-21-22 Mayıs şifresiz maçlar

Şifresiz maçlar

-TRT Spor ve TRT Avaz - TFF 1.Lig

-TRT Spor - U17 Avrupa Futbol Şampiyonası

-A Spor - Premier Lig

-beIn Sports Haber - Eurleague 3. ve Euroleague final

İnternet üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak maçlar

-USL Championship: USL Championship Youtube

-Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

-Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

-Imoco-Vakıfbank: CEV Youtube

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal