22.10.2021-10:50 (Son Güncelleme:22.10.2021-11:17)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki üçüncü maçında Galatasaray'ın Rusya deplasmanında Lokomotiv Moskoya'ya karşı aldığı galibiyet, Rus basınında çok geniş yer buldu.



2

Temsilcimiz Galatasaray, dün UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu Rusya deplasmanında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar üçüncü karşılaşmasında Lokomotiv Moskova'yı deplasmanda 1-0 yenerek guruptaki liderliğini devam ettirdi. Galatasaray'da maçın sonlarına doğru takımın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu sahne aldı.



3

Genç yıldızın attığı gol ile Galatasaray, zorlu Lokomotiv Moskova deplasmanından 1-0'lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.



4

Sarı kırmızılıların aldığı zafer gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Galatasaray'ın aldığı galibiyet, ev sahibi takımın ülkesinde çok geniş yer buldu. Rus basınında Galatasaray'ın rakibi Lokomotiv Moskoya'ya ağır eleştiriler geldi.



5

Rus Sport Express sitesi sarı kırmızılıların zaferiyle ilgili, "Lokomotiv, Galatasaray kalesine isabetli şut çekemedi" haberini yaptı.



6

Galatasaray'ın, Rus ekibi Lokomotiv karşısında aldığı galibiyet gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda büyük bir sevinçle karşılandı. Temsilcimiz Galatasaray aldığı bu galibiyet ile grubundaki liderliğini sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR