22.10.2021-09:55 (Son Güncelleme:22.10.2021-10:18)


1

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, kendi evinde Belçika ekibi Antwerp'i ağırladı.



2

Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, grupta puanını 2'ye çıkardı.



3

Sarı lacivertliler, Belçika ekibi karşısında ne kadar zorlasalar da 3 puan almayı başaramadı.



4

Fenerbahçe'de mücadeleye ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 66. dakikada oyundan alındı. Teknik direktör Vitor Pereira, Mesut Özil'in yerine sahaya Pelkas'ı sürdü.



5

33 yaşındaki yıldız futbolcu çok memnuniyetsiz bir şekilde oyundan alınırken, sinirli bir şekilde saha kenarında su şişelerini tekmeledi. Yıldız futbolcunun yaptığı bu hareketler maça adeta damga vurdu. Yıldız futbolcu Mesut Özil'in yaptığı hareketler gerek Fenerbahçe takımında gerek Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırdı.



6

Vitor Pereira, Mesut Özil'i kenara almasıyla ilgili, ''Hiç şüphe yok ki baskıyı arttırmak istiyorduk, taze kan sokmamız gerekti. Taze kan olarak birkaç oyuncu sokmak istedik. Mesut bugün gayet iyi futbol sergiledi ama o andan itibaren daha baskılı olmamız gerekiyordu. Mesut topla iyi ama biz topu pek tutamadık, baskıyı arttıracak oyuncular istiyorduk. Mesut çıkmasaydı ne olurdu? Bilemem, futbol bu. Mesut dışında Berisha'yı da, başka oyuncuları da çıkardık. 4 oyuncu çıkardım, niye diğerlerini sormadınız? Amacımız taze bir kan oyuna sokmaktı." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR