21.10.2021-14:40 (Son Güncelleme:21.10.2021-17:55)


1

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, transfer çalışmaları için başladı. Gelecek sezonun kadrosunu planlayan teknik adam, sarı lacivertlilerden Maurico Lemos'un transferi için düğmeye bastı.



2

Geçtiğimiz sezon sonundan Fenerbahçe'den ayrılan ve yakın zamanda Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu yeni takımıyla Süper Lig'e çok hızlı bir giriş yapmıştı. İlk Süper Lig maçında Beşiktaş karşısında 3-2'lik galibiyet elde eden Başakşehir'de Emre Belözoğlu çok büyük ses getirmişti.



3

Emre Belözoğlu bu etkili galibiyetin ardından transfer içinde hız kesmeden kritik kararlar alıyor. Transfer için şimdiden kolları sıvayan teknik adam sürpriz bir ismi gözüne kestirdi. Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan genç teknik adam, Fenerbahçe'den takviye yapmak istiyor.



4

Başakşehir'in yeni teknik adamı Emre Belözoğlu ilk transferini Fenerbahçe'den Mauricio Lemos ile yapmaya hazırlanıyor. 35 yaşındaki Alexandru Epuranu'nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen genç teknik adam, Fenerbahçe'de görev aldığı dönemde kadroya kattığı Maurico Lemos'u yeni sezonda kadroya katacak.



5

Vitor Pereira'nın düşünmediği ve sezon seonuna kadar Belçika'nın Beerschot'a kiralanan futbolcu için Başakşehir'e zorluk çıkartmayacağı belirtildi. Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe arasındaki sıcak ilişkilerin transferi kolaylaştırdığı belirtildi.



6

Uruguaylı futbolcu Mauricio Lemos'un, Başakşehir' transferinde yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR