21.10.2021-12:54 (Son Güncelleme:21.10.2021-13:22)


1

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıklarken, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde düdük çalan Ali Şansalan ile ilgili dikkat çekecek bir karar aldı.



2

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig'de oynanan ve Trabzonspor'un 3-1 Fenerbahçe karşısında galip geldiği maçın yankıları devam ediyor.



3

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi büyük yankı uyandırmıştı. Dev derbide maçın hakemi Ali Şansalan düdük çalmıştı. Ali Şansalan'ın yönettiği karşılaşmaya bazı yaşanan olaylar büyük damga vurmuştu.



4

Ali Şansalan'ın yönettiği karşılaşmaya bazı yaşanan olaylar büyük damga vurmuştu. Ali Şansalan'ın, Fenerbahçe'nin Güney Koreli defansı Kim Min Jae hakkında verdiği kararlar ve Atilla Szalai'nin pozisyonuna verdiği penaltı kararı çok büyük yankı uyandırmıştı. Ali Şansalan, Fenerbahçe'nin stoperi Kim Min-Jae'yi 2. sarı karttan oyunun dışında bırakmıştı.



5

Hakem Ali Şansalan'ın verdiği kararlar ile ilgili özellikle Fenerbahçe camiası ve Fenerbahçeli taraftarlar çok büyük tepki göstermişti. Hakem Ali Şansalan ile ilgili MHK'dan çok konuşulacak bir karar geldi. MHK Ali Şansalan'a bu haftaki karşılaşmalarda görev vermedi.



6

TFF Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. 9. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde düdük çalan Ali Şansalan'a görev verilmemesi büyük dikkat çekti. MHK'nın verdiği bu karar Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR