Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada gol kaydeden yeni transfer Haris Seferovic maç sonu açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'ın, Süper Lig'de yeni sezon öncesi Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçında gol atan yıldız isim Haris Seferovic performansıyla alkış aldı. Yeni transferin karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalar ise ilgi çekti.

25.07.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-09:12)

Süper Lig devlerinden Galatasaray sezon öncesi kendi evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Oynanan mücadelede sarı kırmızılılar rakibini 2-1 yenmeyi başardı. Sarı kırmızılılar taraftarıyla buluşurken oynanan karşılaşma büyük ilgi çekti. Maça damga vuran ise yeni transfer Haris Seferovic'in kaydettiği gol oldu. Oyuncu ise maç sonu sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Sözleriyle dikkat çekti

Karşılaşmada gol atan yeni transfer Haris Seferovic, yaptığı açıklamada 'Atmosfer çok iyiydi. Gol atmak çok gurur vericiydi. Herkes Galatasaray'ın nasıl bir takım olduğunu biliyor. En önemlisi maçı kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyum. Gol için herhangi bir sayı vermeyeceğim. Vereceğim sayıya ulaşamazsam bu benim için de takım için de hoş olmaz. Maçları kazanalım yeter. Kimin gol attığı önemli değil.' ifadelerine yer verdi.


Taraftarlardan alkış aldı

Yeni transfer Haris Seferovic'in çıktığı karşılaşmada gösterdiği performans ve oynadığı futbol taraftarlardan büyük alkış aldı. Bu anlamda oyuncunun Süper Lig'de göstereceği oyun sarı kırmızılı taraftarlar tarafından çok büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Futbolcunun kısa süre önce takıma katılması büyük ses getirmişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal