14.09.2021-12:29 (Son Güncelleme:14.09.2021-14:00)


1

Galatasaray'ın forveti Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu'nun sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Baba Dervişoğlu, oğlunun Fenerbahçe yerine Galatasaray'ı tercih etmesine ''Her şey para değildir.'' yanıtını verdi.



2

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın transfer etmek için ortak noktada karar kıldığı Halil Dervişoğlu transferi büyük ses getirmişti.



3

Fakat son anda ezeli rakibi Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmış ve yılın transfer çalımını atmıştı. Bu transferin yankıları gelmeye devam ediyor.



4

21 yaşındaki futbolcu Halil Dervişoğlu, dün oynanan Trabzonspor maçında ikinci golün asistini yapmıştı. Başarılı futbolcunun babasından ise imalı bir yanıt geldi.



5

Halil'in babası Muzaffer Dervişoğlu, oğlunun Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak ''"Her şey para değildir. Kendini bilmezlerin yaptığı hakaret sözlü saldırılar, o kişilerin acizliğidir." notuna yer verdi.



6

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halil Dervişoğlu'nun transferi hakkında, ''Bonservisimi alırsanız Fenerbahçe'de oynamak isterim' dedi. Bizim FFP yüzünden kulübünün istediği şartları vermemiz mümkün değildi. Halil Dervişoğlu, kiralık olacaksa Galatasaray'a gitmenin daha uygun olacağını düşündü. Galatasaray'ı zaten uzun süre beklemiş. Hayırlı olsun." ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR