14.09.2021-11:47 (Son Güncelleme:14.09.2021-12:08)


1

Fenerbahçe Beko, 2015-2016 sezonundan bu yanan sarı lacivertli formayı terleten Ali Muhammed ile yolları ayırdığını açıkladı.



2

Fenerbahçe Beko, tecrübeli basketcilerinden Ali Muhammed ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Fenerbahçe'nin basketbol şubesi Fenerbahçe Beko'nun formasını terleten deneyimli basketbolcu ile yolların ayrıldığı Fenerbahçe'nin resmi sitesinden açıkladı.



3

Deneyimli basketçi Fenerbahçe Beko'nun en büyük başarısı olan EuroLeague başarısının kazanılmasında büyük pay sahibi olmuştu. Ayrıca başarılı basketbolcu Ali Muhammed (Bobby Dixon) Fenerbahçe Beko ile lig ve kupa şampiyonlukları yaşadı.



4

Deneyimli basketbolcu Ali Muhammed, 2012-2015 sezonları arasında İzmir ekibi Pınar Karşıyaka'nın formasını terletmiştir. Burada lig şampiyonluğu kazanan ve başarılı oyunuyla dikkat çeken Basketbolcu, 2016 sezonunda Fenerbahçe Beko'ya transfer olmuştur



5

Fenerbahçe Beko'da 2017 sezonunda EuroLeague şampiyonluğunun kazanılmasında çok büyük pay sahibi olmuştur. Basketbolcu, sergilediği oyun ve karakteriyle Fenerbahçeli taraftarların büyük sevgisini kazanmıştır.



6

Aslında ABD'li olan basketbolcu, Türkiye vatandaşlığına geçmiştir. Türkiye Milli Takımı'nın formasını terleten basketbolcu asıl ismi Bobby Dixon'un yanı sıra 'Ali Muhammed' ismini almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR