14.09.2021-10:46 (Son Güncelleme:14.09.2021-11:20)


1

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Borussia Dortmund maçı öncesinde Marco Reus polemiği ortaya çıktı. Futbolcunun milli takımda sakatlığı nedeniyle forma giymeyip, lig maçında 90 dakika oynaması eleştiri oklarını üzerine çekti.



2

Yıldız futbolcu Marco Reus'un, Almanya'nın oynadığı milli maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyip ardından Borussia Dortmund ile lig maçında 90 dakika yer alması eleştiri oklarını üzerine çekmesine neden oldu.



3

Beşiktaş'ın yarın oynayacağı zorlu Borussia Dortmund maçından önce Borussia Dortmund cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Borussia Dortmund'un Alman yıldızı Marco Reus adeta ülke gündemine oturdu.



4

Bayern Münih Sportif Direktörü Salihamidzic yoğun şekilde eleştirdi. Hasan Salihamidzic yaptığı açıklamalarda, ''"Milli takım kadrosunda çıkan Marco Reus'un birkaç gün sonra maça çıkmasını şaşırtıcı buluyoruz" sözlerine yer verdi.



5

Hasan Salihamidzic'in bu sözlerine karşılık Dortmund Sportif Direktörünün sözleri hiç gecikmedi. Michael Zorc Salihamidzic'in sözlerine, "Salihamidzic susmayı bilmeli ve sadece Bayern Münih ile ilgili sorunlara ilişkin yorum yapmalı. O kim olduğunu sanıyor?" diyerek sert bir karşılık verdi.



6

Konuyla ilgili Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam konuyla ilgili, "Bazen bazı konular bu iki camia için de karşıklı atışmaya dönüşebiliyor. Bu iki kulübün tarihinde bunun örnekleri çok var. Zorc ve Salihamidzic'in karşı karşıya geldiklerinde bu olaya gülerek yaklaşacaklarını düşünüyorum." şeklinde açıklamalar yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR