Galatasaray'ın, Fenerbahçe derbisinde etkili oyun sergilememesinin nedeni verilmeyen primlermiş!

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe kritik derbide karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede Galatasaray, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olurken sarı kırmızılı futbolcuların maçtaki sergiledikleri futbol yoğun eleştiri almıştı. Futbolcuların etkisiz performansının altında yatan en büyük nedenin futbolculara verilmeyen primler olduğu öğrenildi.

12.04.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-11:04)

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde varlık gösteremeyerek 2-0 kaybetmişti. Galatasaray'da başarısızlıkla sonuçlanan derbi sonrası taraftarlar takıma yoğun eleştiriler yapıyor. Sarı kırmızılılarda derbi mağlubiyeti sonrası futbolculara ve takımın teknik direktörü Domenec Torrent'e eleştiriler gelmeye devam ederken, takımla ilgili dikkat çeken gelişmeler devam ediyor. Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde kaybedilmesinin arkasında yatan nedenler ise gün yüzüne çıkmış durumda.

Futbolcular tepkiliymiş

Son alınan bilgilere göre Galatasaraylı futbolcuların son dönemdeki kötü performansın altında prim konusunun büyük etkisi olduğu aktarıldı. Beşiktaş derbisinin ardından soyunma odasında futbolcuların prim talebinin olumsuz yanıt alması ve Barcelona maçı öncesi de bu durumun takıma oldukça olumsuz yansıdığı öğrenildi. Galatasaray'da yönetim Fenerbahçe derbisinden önce de takıma yönelik herhangi bir prim vaadinde bulunmamıştı. Galatasaray'da bu nedenle futbolcularında kritik derbi öncesi yönetime oldukça tepkili oldukları öğrenildi.

Galatasaraylı futbolcular yönetime tepkiliymiş

Kötü gidişat devam etti

Galatsaray'da Fatih Terim'in yerine göreve gelen Domenec Torrent yönetiminde tablo daha da kötüye gitti. Domenec Torrent, Galatasaray tarihinde en az 10 maça çıkan teknik adamlar arasında en düşük puan ortalamasına sahip teknik adam oldu. 1.07 puan ortalaması tutturan 59 yaşındaki İspanyol teknik adamdan sonra en kötü grafiği 1.25'lik ortalamayla Ceasere Prandelli ve Gheorghe Hagi çizmişti. Galatasaray'da bu anlamda İspanyol teknik direktör Domenec Torrent performansı nedeniyle yoğun bir şekilde eleştirilen isim haline geldi. Domenec ile alınan başarısız sonuç sonrası ile yolların ayrılması gündemde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal