Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bazı isimler Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi federasyon başkanı olarak görmek istiyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye TFF'den bazı yetkililerin Nihat Özdemir'in istifasının ardından başkan olması yönünde önerilerde bulunduğu iddia edildi.

12.04.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-09:58) Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bazı isimler Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi federasyon başkanı olarak görmek istiyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nda geçtiğimiz günlerde başkan Nihat Özdemir’in istifa etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Nihat Özdemir'in istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı büyük bir merak konusu haline gelirken, 16 Haziran'da yapılacak olan seçime kadar Servet Yardımcı geçici olarak başkanlık görevine getirilmişti.

TFF'den Ahmet Nur Çebi isteği!

Nihat Özdemir’in istifası sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bazı yetkililerin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi‘ye federasyon başkanı olması konusunda yoğun bir baskı uyguladığı ve başkan olması yönündeki isteklerini ilettiği öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi - Nihat Özdemir

Çebi görevi baskılara rağmen reddetti

GundemBesiktas.com’un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise kendisine federasyondan gelen bu baskılara karşı görevi peşinen reddetti.

Federasyon başkanlığını reddetme nedeni ise...

Ahmet Nur Çebi’nn Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Beşiktaş başkanlık seçiminde aday olmasının, kulüpte yeni bir projeye başlanmış olması ve siyah beyazlı ekipte yeni başarılara imza atma isteğinin bu görevi reddetme nedenlerinden olduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal