28.02.2022-17:38 (Son Güncelleme:28.02.2022-17:53)


1

Ülkemizde bir dönem Galatasaray'ın formasını terleten dünya yıldızı Frank Ribery'nin hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.



2

İtalya Serie A takımlarından Salernitana formasını terleten Franck Ribery trafik kazası geçirdi. Yıldız futbolcunun kafa travması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Futbolcudan gelen kötü haber sonrası futbol dünyası büyük endişe yaşadı.



3

İtalya basınından gelen son bilgilere Frank Ribery Salerno'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Capacio - Paestum kasabasında gerçekleşti



4

Ribery'nin aracıyla trafik ışığına çarptığı aktarıldı. Serie A kulübü yaptığı basın açıklamasında aracı Franck Ribery'nin kullanmadığını aktarırken 38 yaşındaki futbolcunun önlem olarak birkaç gün hastanede kalacağını duyurdu.



5

Dünya yıldızı Frank Ribery'den gelen bu kötü haber futbol dünyasının gündemine oturdu.



6

Yıldız futbolcu uzun yıllar formasını terlettiği Alman ekibi Bayern Münih'in efsane futbolcularından birisi haline gelmişti.



7

Geçtiğimiz sezonlar Alman ekibinden ayrılan futbolcu İtalyan ekibi Fiorentina'ya transfer olmuştu. Yıldız futbolcu son olarak ise Fiorentina'dan Salernitana'nın yolunu tutmuştu.



8

Fransız futbolcu Ribery bir dönem ülkemizde de Galatasaray formasını terletmişti ve oynadığı futbolla o dönem ülkemize damgasını vurmuştu. Bu anlamda futbolcunun kaza haberi Türk futbol camiasında da gündeme bomba gibi düşmüş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR