28.02.2022-17:10 (Son Güncelleme:27.06.2022-16:29)


1

Galatasaray'ın transfer etmek istediği isme öyle bir talip çıktı ki taraftarlar şimdiden bu transferden ümidini kesmiş durumda.



2

Aliou Dieng transferi için bir süredir uğraşan Galatasaray'a rakip olarak çıkan takım Arap Prensin sahibi olduğu İngiliz kulübü Newcastle United oldu...



3

Sarı kırmızılıların transfer hedefinde olan Aliou Dieng için Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United takımının devreye girdiği aktarıldı. Sarı kırmızılılar gelecek sezon için futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isterken, Prens Selman'ın transferde devreye girmesi Galatasaray'ın işini oldukça zora sokmuş oldu.



4

Galatasaray'ın transfer hedefinde olan Aliou Dieng'in Al Ahly'den mutlaka ayrılmak istediği ve bu isteği kulübüne bildirdiği gelen bir başka bilgiler arasında bulunuyor. Futbolcunun Mısır ekibinden gitmek için ısrarcı olduğu ifade edilmekte.



5

Malili yıldız Aliou Dieng transfer için 8 milyon dolar bonservis talep edince Galatasaray futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için girişimlerini sürdürmüştü. Fakat Aliou Dieng'in istediği ücreti Newcastle United'ın kolaylıkla verecek olması sarı kırmızılıları kara kara düşündürüyor.



6

Bu sezon Mısır takımıyla tüm kulvarlarda 15 karşılaşmaya çıkan Aliou Dieng 1 gollük performans ortaya koydu. Takımıyla 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi olan Malili ön liberonun güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro olarak gözükmekte.



7

24 yaşındaki Malili önlibero kariyerine ülkesinin Djoliba takımında başladı. Ardından Cezayir'in Alger takımına transfer oldu. Alger sonrasındaki durağı ise Mısır'ın El Ahly takımı oldu.



8

Futbolcu önlibero mevkisinde oynamasının yanı sıra merkez orta saha olarak görev yapabilmektedir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR