Galatasaray’ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, yıllar sonra Fatih Terim’e karşı yaşadığı kırgınlığı anlattı! Futbolu bırakma nedenlerinden biri olduğunu söyledi

Galatasaray’ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’e kırgın olduğunu açıkladı. Yaşadığı olayın futbolu bırakmasına neden olduğunu söyledi.

11.05.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-10:31) Galatasaray’ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, yıllar sonra Fatih Terim’e karşı yaşadığı kırgınlığı anlattı! Futbolu bırakma nedenlerinden biri olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da iz bırakan isimlerden biri olan Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı ekipte kaptanlık görevini de yıllarca sürdürmeyi başarmıştı.

Fanatik Gazetesi’nin Youtube kanalına konuk olan Sabri Sarıoğlu, Galatasaray’da geçirdiği son dönemde Fatih Terim’e yaşadığı kırgınlığı ve futbolu bırakma hikayesini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.


Sabri Sarıoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’e karşı yaşadığı kırgınlık ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Fatih Terim’e kırgınım!’

‘ Fatih Hoca'nın ekibinden 2 kişi 'yuvaya dönüyorsun hiçbir yerle imzalama' dedi. Ardından transfer sezonu geldi arayan soran olmadı, ortada kaldım. Herkes takımını kurmuştu ben de buraya kadarmış deyip futbolu bıraktım. Fatih Terim'e saygım sonsuz ama bu konuda kırgınlığım var. ‘ ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu’nun Galatasaray kariyeri

Galatasaray’da altyapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselmeyi başaran Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı formayla tam 507 karşılaşmaya çıkmış, 24 gol ve 56 asistlik bir katkı sağlamıştı. Takvim yaprakları 2017 yılını gösterdiğinde ise Sabri Sarıoğlu, profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal