Galatasaray'ın Eski Kalecisi Hayrettin Demirbaş'tan Fenerbahçe ve Süper Lig Hakkında Açıklamalar Geldi!

Galatasaray ve A Milli Takım'ın unutulmaz futbolcularından Hayrettin Demirbaş, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ve Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

18.11.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-15:12) Galatasaray'ın Eski Kalecisi Hayrettin Demirbaş'tan Fenerbahçe ve Süper Lig Hakkında Açıklamalar Geldi!

Galatasaray ve A Milli Takım'ın unutulmaz file bekçilerinden Hayrettin Demirbaş, çok dikkat çekilecek açıklamalarda bulundu. Eski kaleci Galataaray ve Süper Lig'in durumu ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

HAYRETTİN DEMİRBAŞ'IN AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Hayrettin Demirbaş yaptığı açıklamada, 'Büyük kulüplerimiz her sene yeni yapılanmaya giriyorlar. Çok transfer yapıyorlar" diyen 58 yaşındaki Demirbaş, "Takım oturuncaya kadar 10-12 hafta geçiyor. Bazı yerde treni kaçırıyoruz. Bazı yerde sonradan gazla gidiyoruz. Maalesef futbolumuzda yeni yapılanma, yeni transferler nedeniyle kadro oturmuyor. Çok verimli görmüyorum' ifadelerine yer verdi.

HAYRETTİN DEMİRBAŞ AVRUPA FUTBOLUNA DEĞİNDİ

Hayrettin Demirbaş Avrupa futboluyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Avrupa kulüplerinin transfer politikasını doğru bulduğunu ifade eden Hayrettin Demirbaş, "Avrupa'da bakıyorum takımlara, en fazla 2-3 futbolcu alıp nokta transfer yapıyorlar. Bizde her sene 7-8 kişi, 10 kişi geliyor. Sonra da 'Gençleştirme yaptık, yeni kadro kurduk' diyorlar. Hep bir bahanemiz var ama ligimizin kalitesi de ortada. Bu kadar transfere göre bakıyorsun, oynanan futbolun temposu düşük. Ligimiz çok kaliteli bir lig değil. Yazık oluyor. Verilen, harcanan paralara mı diyeyim, kendi çocuklarımıza mı? Hepsi büyük sıkıntı. Bunların hep planlanması lazım. Maalesef plan, program yok' dedi.

HAYRETTİN DEMİRBAŞ'IN DERBİ YORUMU DİKKAT ÇEKTİ

Süper Lig'de heyecanla beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında eski kalecinin yaptığı yorumlar dikkat çekti.
Hayrettin Demirbaş derbi için favorisini olmadığını belirtti. Hayrettin, 'Derbilerin nasıl biteceği belli olmuyor, iyi olan kazansın' şeklinde konuştu. Hayrettin Demirbaş, bu sezona şampiyonluk yarışında şu an için Trabzonspor'un ise favorisi olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal