Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'dan Galatasaray Derbisi Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

18.11.2021-14:22 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-15:27)

Spor Toto Süper Lig'de tam 4 haftadır galibiyet hasreti devam eden Fenerbahçe, üst üste 3 mağlubiyet almasının ardından son olarak geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kayserispor ile berabere kalmıştı.

GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ

Fenerbahçe'de kötü gidişatı tersine çevirebilme adına gözler Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Pazar günü saat 19:00'da deplasmanda oynanacak olan Galatasaray derbisine çevrildi.

MERT HAKAN YANDAŞ'TAN DERBİ AÇIKLAMASI

Galatasaray derbisi öncesinde Teknik Direktör Vitor Pereira eşliğinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de son haftalarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mert Hakan Yandaş, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi öncesinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

PAZAR GÜNÜ EVİMİZE MUTLU DÖNMEK İSTİYORUZ

Türkiye'nin en önemli ve en büyük maçlarından birine çıkacağız. Camia ve bizim için çok büyük önem taşıyor. Milli arada iyi çalıştık, ilk günden beri bu maçı yaşıyoruz. İnşallah bizim için güzel bir gün olur ve pazar günü mutlu olarak evimize döneriz.

GEÇMİŞİ UNUTTUK DİYEBİLİRİM

UEFA maçının ardından o dönemi atlattığımızı düşünüyorum. Kayserispor karşısında şanssız bir maç geçirdik, direkten dönen toplarımız oldu, penaltı kaçırdık. Bunlar futbolun içinde var ve bunlara sığınmamak lazım. Önümüzde camianın ve Türkiye'nin en büyük maçlarından biri var. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Geçmişi unuttuk diyebilirim. Kaybedilmiş bir şey yok. Herkes kötü şeyler yazıyor ama kaybedilmiş bir şey yok. İnandığımız sürece yapamayacağımız bir şey olduğunu düşünmüyorum.

FENERBAHÇE'NİN ÜZERİNE FAZLA GELİNİYOR

Bizler zaten işlerin iyi ya da kötü gittiğinin farkındayız. İşler olumlu gitmedi evet ama bu kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin üzerine daha fazla geliniyor. Kulübümüzün büyüklüğünden üzerine gelen baskı daha fazla. Bunu içeride kendimiz halletmemiz lazım. Taraftarlarımız üzülüp sitem edebilir bu normal ama futbolun doğasında bunlar da var. Olumlu eleştirileri alıp önümüze bakıp iyi sonuçlar almamız gerekiyor.

İNŞALLAH DERBİYİ KAZANMAK İSTİYORUZ

Biz hep birlikteyiz. Takım olarak odaklandığımız tek şey, kazanıp onları mutlu etmek. İnşallah kazanmak istiyoruz. Sezon başı 2 kere sakatlık yaşadım. Şu anda da daha henüz iyi performans sergilediğimi söylemek için erken. Süreklilik gerekiyor. Her geçen gün performansımın üzerine koyarak Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum.

MİLLİ TAKIM'A DAVET EDİLMEYİ BEKLİYORUM

Kardeşlerimizin ayaklarına sağlık. İnşallah Dünya Kupası'na giderek bu başarıyı taçlandırırlar. Ben de milli armaya hizmet etmek isterim. Ben de çağrılmayı bekliyorum.

ABARTILACAK KADAR KÖTÜ BİR PERFORMANSIMIZ YOK

Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizler de gole katkı vermek isteriz, inşallah bunu üst seviyeye çıkarırız. Bence yavaş yavaş oraya doğru gidiyor oyun olarak ve takım olarak. Çizilen kötü senaryo gibi bir senaryo yok. Evet sonuç alamadık ama abartıldığı kadar kötü bir performans yok.

DERBİYİ KAZANMAKTAN BAŞKA YOLUMUZ YOK

İlk günden bugüne birlikte hareket etmeyi, birlikte yukarıda ligi bitirmeyi konuştuk. 'Kötü günlerde birbirimize sarılırsak bizi kimse yıkamaz.' dedik. İlk günden bugüne bu maçı kazanmaktan başka çıkar olmadığını düşünüyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal