31.12.2021-10:31 (Son Güncelleme:31.12.2021-10:44)


1

Galatasaray'ın eski kalecisi Hayrettin Demirbaş, sarı kırmızılıların İsmail Çipe ve Fenerbahçeli kaleci Berke Özer hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.



2

Sarı kırmızılıların Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde Denizlispor'a elenmesinin ardından kaleci eleştiri oklarını üzerine çekmişti.



3

Maçın ardından gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarları tarafından büyük tepkiler gelen futbolcuya Hayrettin Demişbaş'tan destek geldi. Eski kalecinin İsmail Çipe ile ilgili sözleri gündeme oturdu.



4

Hayrettin Demirbaş, İsmail Çipe ile ilgili açıklamasında, 'Yazıklar olsun. Kendi evlatlarımıza sahip çıkmıyoruz. Muslera hiç mi hatalı gol yemedi? Haksızlık yapılıyor. İsmail, kupa maçında yenilen gollerde ne yapsın? İkinci golü aşırtma yedi. Üç tane İsmail gelse yine gol olur.'



5

'İsmail'in topu oyuna sokmasını hayranlıkla izliyorum" diyen Demirbaş, "Eksikleri de var. Onları da çözecek. Sabredilmeli. İsmail Çipe mi Berke mi diye sorarsan 50 kere İsmail derim. Çünkü daha oturaklı. Biraz üzerine çalışılırsa birinci sınıf kaleci olur. Milli Takım'a kadar yükselir. 26 yaşında ama bir kaleci 35 yaşına kadar oynar.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



6

Galatasaray altyapısından yetişen 26 yaşındaki İsmail Çipe, bu sezon Muslera'nın sakatlığının ardından sarı kırmızılı takımın ligdeki üç lig maçında ve kupadaki Denizlispor karşılaşmasında 11'de mücadele verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR