31.12.2021-09:53 (Son Güncelleme:31.12.2021-10:06)


1

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Altay takımında Mohammed Naderi'nin maçın ardından yaptığı penaltı açıklamalası gündem oldu.



2

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Beşiktaş ile İzmir ekibi Altay arasında heyecanlı bir karşılaşmaya sahne oldu. Oynan karşılaşmada Beşiktaş kendi evinde Altay'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.



3

Maç büyük bir heyecana sahne olurken karşılaşmada yaşanan tartışmalı pozisyonlar geceye damgasını vurdu. Maçta çok tartışılan pozisyonlardan birisi de İranlı futbolcu Naderi'nin karşılaşmada penaltı beklediği pozisyon oldu.



4

İranlı futbolcunun kendisine ceza sahası içinde yapılan müdahale sonrası penaltı beklediği sırada, tartışmanın hakemi oyunu devam ettirdi. Bunun üzerine hakemin futbolcuya sarı kart çıkartması büyük yankı uyandırdı.



5

İranlı futbolcu Mohammed Naderi, Beşiktaş'a elendikleri maçta yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili açıklamasında, 'Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz ama bir parantez açmak istiyorum. Penaltı pozisyonunda hakem bana sarı kart gösterdi ama %100 penaltıydı. Nasıl verilmediğini anlamış değilim. Maçtan sonra direkt olarak soyunma odasında tekrarına baktım. Net penaltıydı.' şeklinde açıklamalarına son verdi.



6

İranlı futbolcunun yaptığı açıklamalar, gerek Beşiktaş taraftarları gerek Altay taraftarları başta olmak üzere futbolseverlerin yoğun bir şekilde dikkatini çekti. Naderi'nin yaptığı açıklamalar sosyal medyada da gündem olan konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR