31.12.2021-09:09 (Son Güncelleme:31.12.2021-10:17)


1

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 1-0 olarak kupaya veda eden Altay teknik direktörü Mustafa Denizli'nin maç sonrası yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



2

Ziraat Türkiye Kupası'nda, dün akşam Beşiktaş ile Altay arasında heyecanlı bir mücadele yaşandı. İstanbul'da oynanan mücadelede Beşiktaş, rakibi Altay'ı 1-0 mağlup ederek kupada tur atlayan taraf oldu.



3

. Karşılaşmanın ardından ise Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.



4

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olarak kupaya veda eden İzmir ekibi Altay'da takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, 'Bu turun iki takım için de en zor eşleşmesiydi. Sahadaki pozisyonlar da bunu gösterdi. Özellikle pozisyonlar açısından ikinci yarı bizim için daha fazlaydı. Tabii ki üzülüyoruz.



5

Kupaya veda ettik. Beşiktaş tur atladı, onları kutlarız. Ligdeki durum, bizi ciddi şekilde üzen bir süreç. İyi oynayıp kazanamadığımız maçlar da oldu ama benim bu takımdan şüphem yok.'



6

'Bu takıma duyduğum güven hiçbir zaman azalmadı. Bizim hayatımız zorluklarla, mücadelelerde geçti. Bunları da aşacağız, aşarız. Yorum yapmaya gerek yok. Penaltı konusunda konuşmak istemiyorum. O konuda konuşmak beni farklı bir pozisyona getirir o yüzden yorum yapmak istemiyorum.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR