13.10.2021-16:51 (Son Güncelleme:13.10.2021-16:51)


1

Bir dönem Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Mario Lemina'nın Fransa'daki evinde ailesi korkunç bir olay yaşadı.



2

Gabonlu yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde Milli Takım kampında olmasını fırsata çeviren 3 hırsız evinde soygun yaptı.



3

Mario Lemina, Milli Takım kampında olduğu için evinde değildi ancak kız arkadaşı Fanny Neguesha ve kız kardeşi hırsızların eve girdiği sırada evde bulunuyordu.



4

Eski Galatasaraylı yıldız Mario Lemina'nın evine giren 3 hırsız, kız arkadaşı ve onun kız kardeşi ile karşı karşıya gelince kendilerini bağlayarak soygun girişimleri bitene kadar rehin aldı.



5

Eve giren 3 hırsızın evden toplamda yaklaşık olarak 300.000 euro değerindeki mücevher, giysi ve deri eşya çaldığı öğrenilirken, elleri bağlanan 2 kız kardeşten birisinin kurtulup evde bulunan alarmı çalıştırması sonrasında hırsızlar hızlıca evi terk etti. 3 silahlı soyguncunun evi terk ettiği sırada polis ekipleri eve gelerek şok içerisinde olan kız kardeşleri kurtardı.



6

Mario Lemina'nın kız arkadaşı Neguesha : Her şeyi çalıp ailemi bana bıraktığın için teşekkürler. Haksız kazanç kimseye fayda sağlamaz, Tanrı en büyük yargıçtır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR