13.10.2021-16:47 (Son Güncelleme:13.10.2021-18:30)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yıldız stoperi Atilla Szalai sergilediği performansla büyük beğeni topluyor. Fenerbahçe'de ve Macasistan takımında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol devi Sevilla'nın önümüzdeki yaz için Fenerbahçe'den Attila Szalai'yi yakın takibe aldığı öğrenildi.



2

İspanya'nın meşhur basın organı Estadio Deportivo'da yer alan habere göre; Fransız milli takımının stoperi, Jules Kounde'yi gelecek yaz satmaya hazırlanan İspanyol devi Sevilla sağlam bir stoper arayışı sonrası gözünü Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'ye dikti.



3

Sevillada Monchi'nin scout ekibinin Attila Szalai'yi yakın takibe aldığı aktarıldı. Futbolcunun sezon içinde göstereceği performansın da transferde etkili olacağının altı çizildi.



4

Jules Kounde'yi 80 milyon euro civarında bir rakam satmayı planlayan Sevilla'nın Attila Szalai için de kesenin ağzın açacağı aktarıldı.



5

Sarı lacivertliler, Ocak 2021'de Apollon Limasson'dan 2 milyon euroya transfer etmeyi başardığı Attila Szala'i ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



6

Fenerbahçe'ye transfer olduğunda 800 bin euro piyasa değeri olan Macar milli futbolcunun şu an piyasa değeri 11 milyon euro'ya kadar yükseldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç futbolcuyla ilgili Haziran ayında yaptığı açıklamada, ''"Attila Szalai için 20 milyon euro'nun altını konuşmam bile.'' ifadesine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR