23.03.2022-13:40 (Son Güncelleme:26.03.2022-17:22)


1

Antalyaspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Fernando Lucas Martins ile Galatasaray'ın ilgilendiği aktarılıyordu. Konu ile ilgili olarak Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'den dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Galatasaray'da son olarak gündeme gelen isim ise Fernando Lucas Martins oldu. Galatasaray'ın futbolcuyla yakından ilgilendiği aktarılmakta.



3

Galatasaray, Erick Pulgar'ın Fiorentina'ya dönecek olması, Bartuğ Elmas'ın ise Marsilya ile anlaşması sonrası ön libero arayışlarına başlarken Akdeniz ekibinin başkanı Aziz Çetin, Fernando Lucas Martins transferi hakkında konuştu. Oynadığı futbolla gündeme gelen Lucas Martins hakkında Aziz Çetin'in yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.



4

Başkan Fernando Lucas Martins ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Adı Galatasaray ile anılan Fernando'yla ilgili konuşan başkan Çetin, 'Fernando Lucas Martins takımımıza çok çabuk uyum sağladı ve skora katkı yapıyor.



5

Biz de Galatasaray iddiasını basından takip ettik. Doğukan Sinik ve Bünyamin Balcı için de transfer iddiaları var. Fakat bu futbolcularımızla ilgili bize gelen resmi bir teklif yok.' ifadelerinde bulundu.



6

Antalyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Fernando Lucas Martins, Akdeniz ekibiyle Süper Lig'de çıktığı 9 karşılaşmada 4 gol, 2 asistlik performansıyla dikkat çekti.



7

Kırmızı beyazlılarla 2023 yılına kadar sözleşmesi olan 30 yaşındaki Brezilyalının güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro civarında bulunuyor.



8

Futbolcunun Antalyaspor'a transferi büyük ses getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR